HIMSS18 Dutch Community

Voor meer information over de Nederlandse Delegatie naar HIMSS19 Orlando, klik hier

 

Welkom op de website van de Nederlandse Delegatie van HIMSS18 Las Vegas.

Hier vindt u alle informatie over HIMSS18 Las Vegas. Van het programma, de sprekers tot aan de presentaties.

In samenwerking met VMBI, Nictiz en Cognicum organiseerde HIMSS ook in 2018 een speciaal programma gericht op de Nederlandse Delegatie tijdens de HIMSS conferentie. De volgende editie HIMSS19 vindt plaats van 11 tot en met 15 februari in Orlando.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Amber Hidding.

Voor meer informatie over HIMSS Europe 18 Dutch Delegation, klik hier


HIMSS 18

De digitale transformatie in zorg en welzijn: F(IT) for purpose!?

HIMSS18 stond in het teken van de digitale transformatie in zorg en welzijn. Op welke wijze kunnen de nieuwe digitale mogelijkheden de noodzakelijke transformatie mogelijk maken naar een duurzame dienstverlening en productontwikkeling voor cliënt, patiënt, populatie, professional, markt en stelsel? De (inter)nationale sprekers belichtten het onderwerp vanuit diverse perspectieven. Lees hier een korte terugblik op de presentaties van de sprekers.

Seminar Dutch Community

Dagvoorzitter Michiel Sprenger (Nictiz) opende samen met Bruce Steinberg (Executive Vice President van HIMSS) het programma voor de Dutch Community. Vervolgens sprak Erik Gerritsen (Secretaris-Generaal, Ministerie van VWS) via een videoboodschap over digitale zorg in ons land, een “land waar niemand de baas is”. Met elkaar bouwen we aan een ecosysteem met bijvoorbeeld programma’s als MedMij en VIPP. De onderstroom wordt steeds meer de bovenstroom; digitale zorg wordt steeds meer gewone zorg. De daarop volgende sprekers maakten een verdiepingsslag op het thema. 

Yvonne van Rooy (voorzitter NVZ) presenteerde het Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional (VIPP). Hierin staat voorop dat dataverzameling en -uitwisseling beter kan. Een goede samenwerking staat bij goede informatie-uitwisseling. Ook bijzonder hoogleraar Leonard Witkamp (Telemedicine UvA) gaf zijn visie op de digitale transformatie. Volgens hem zal het ziekenhuis in 2030 niet meer bestaan. Digitale transformaties, zoals het opsturen van een foto naar de dermatoloog in plaats van een bezoek aan het ziekenhuis, zorgen voor een vermindering van onnodige verwijzingen en eerdere identificatie van risicogevallen. Wanneer dit soort digitale transformaties toenemen zijn gebouwen om zorg te leveren niet meer nodig. “We hebben alleen maar digitale netwerken nodig. Think out of the box”. Wel is er veel werk nodig om tot digitale transformaties te komen, aldus Hylke Kingma (associate director KPMG gezondheidszorg). Hierbij is focus op een andere manier van werken en het organiseren van een andere cultuur belangrijker dan de technologie zelf. Joseph Colorafi (Vice President, Chief Medical Information Officer, Dignity Health) stelde dat het draait om governance: zorg ervoor dat je relaties creëert met de juiste mensen. Dit leidt tot transparantie. Dit leidt tot ruimdenkendheid. Dit leidt tot oplossingen.

Lunchsessies

Op de tweede en derde dag van HIMSS18 vonden lunchsessies plaats met uiteenlopende sprekers. Trey Reyher & Jonathan Jaffin (Deloitte Digital) presenteerden ervaringen met de inzet van digitale mogelijkheden, zoals virtual reality, augmented reality en mixed reality. Op verschillende gebieden in de gezondheidzorg worden deze toepassingen ingezet, zoals in het Sanford Children’s Hospital. Met gebruik van augmented reality kunnen chirurgen virtueel zien hoe scans eruit zien en zij houden hierdoor hun handen vrij voor de patiënt. Richard Kamman (CIO Het Prinses Máxima Centrum) vertelde over het in praktijk realiseren van een digitale organisatie. Het Prinses Máxima Centrum opent op 18 mei 2018 haar deuren. Bekijk hier de video.

Ga naar de presentaties 

 

 

Registratie

Hier kunt u zich registreren voor HIMSS18 en het programma van de HIMSS Dutch Community.

Deelname aan het programma van de HIMSS Dutch Community is voorbehouden aan zorgprofessionals: CIO's, CMIO's, ICT managers, informatie managers en bestuurders.

Voor leveranciers is er op dit moment een wachtlijst voor partnerschappen. Als leverancier kunt u zich niet inschrijven als u geen partner bent. Als u op de wachtlijst wilt staan, kunt u contact opnemen met Amber Hidding.

Het exclusieve HIMSS Dutch Delegation pakket bestaat uit:

  • Nederlandse Seminar met inspirerende presentaties van toonaangevende sprekers
  • Rondleidingen op de beursvloer langs een selectie van standhouders van bedrijven die aanhaken op het hoofdthema
  • Speciale netwerkmomenten: ontbijt, lunches, Holland House en sociale evenementen 's avonds

U registreert zich gemakkelijk via één van de aanmeldknoppen. Wilt u uw vlucht, hotelovernachting en transfers zelf verzorgen, dan kiest u voor HIMSS Registratie & Dutch Delegation. Geeft u de voorkeur zich te registreren inclusief vlucht, hotelovernachting en transfers? Dan kunt u kiezen voor het HIMSS ONLY pakket of één van de inhoudelijke studiereizen waarbij u op de donderdag verder reist binnen de USA voor inspirerende referentiebezoeken.

Locaties HIMSS18

HIMSS Dutch Delegation (Programma & Hotel)

Wynn Las Vegas
3131 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, Nevada, USA

Sponsors & Partners

Partners HIMSS Dutch Community

Zonder de onderstaande partners is het niet mogelijk om het programma in Las Vegas te organiseren.

Hartelijk dank!

Organiserende partners

HIMSS, Nictiz, VMBI coördineren een op inhoud en netwerkmogelijkheden gericht programma voor de Nederlandse delegatie naar HIMSS18 in Las Vegas.

...

Nictiz

Nictiz is het expertisecentrum e-health en doet onderzoek en duidt trends in e-health ten behoeve van landelijk beleid voor partijen, zoals het ministerie van VWS, landelijke koepels en het Informatieberaad Zorg. Ook ontwikkelt en beheert Nictiz informatiestandaarden. Deze standaarden zijn nodig om het uitwisselen van informatie in de zorg mogelijk te maken. Daarbij adviseert Nictiz zorginstellingen en softwarespecialisten bij de implementatie van standaarden en optimalisatie van gegevensuitwisseling.

...

ICT

ICT in de gezondheidszorg is een breed en veelomvattend terrein. De VMBI wil een gids op dat gebied zijn. Wij richten ons op medici, verpleegkundigen, wetenschappers, studenten, managers, adviseurs, informatici en gebruikers die betrokken zijn bij de ICT in de gezondheidszorg.

De VMBI is opgericht ten behoeve van diegenen die werkzaam zijn op het gebied van de medische informatica/informatiekunde in de breedste zin. De VMBI kent leden en student-leden en is in principe bedoeld voor al diegenen die zich voor het vakgebied interesseren.

Holland House Partner

...

Cognicum

Cognicum organiseert en ontwikkelt conferenties, studiereizen, netwerkbijeenkomsten, workshops en andere bijeenkomsten voor management, bestuurders in de zorg, onderwijs, overheid en multinationals. Met de inhoud als leidraad faciliteren we met veel persoonlijke aandacht bijeenkomsten waar netwerken een belangrijk aspect is. Onze kracht is het ontzorgen zowel voor u als voor de deelnemers.

Senior Partners

...

D&A

D&A is een ervaren, deskundige partner voor informatisering in de zorg en dé EPD specialist in Nederland. Wij begeleiden onze klanten van strategische visievorming op het gebied van ICT tot en met de implementatie en optimalisatie van cruciale informatiesystemen. D&A combineert integrale kennis van zorgprocessen met volledige onafhankelijkheid. Samen met u zorgen we ervoor dat complexe ICT-trajecten succesvol verlopen en binnen tijd en budget worden afgerond in een prettige sfeer. D&A is actief in ziekenhuizen, langdurige zorg, GGZ en de revalidatiesector. Onze drijfveer is om zorgorganisaties verder te helpen, patiënten en cliënten zinvol te laten participeren en de zorg te verbeteren door slimme toepassing van ICT.

...

Cerner

We at Cerner are continuously building on our foundation of intelligent solutions for the health care industry. Our technologies connect people and systems at more than 25,000 facilities worldwide, and our wide range of services support the clinical, financial and operational needs of organizations of every size. We have innovated at the intersection of health care and information technology. Our mission remains to contribute to the improvement of health care delivery and the health of communities.

If you need more information, or want to talk to the Benelux delegation, visit our booth during HIMSS 2018, Venetian Ballroom, Halls A-D, booth number: 1832.
www.cerner.nl

...

Forcare

Forcare biedt oplossingen voor de uitwisseling van patiënt-informatie in de gezondheidszorg. Daarbij is interoperabiliteit het sleutelwoord. Ons streven is medische informatie optimaal te ontsluiten voor zorgprofessionals, ook als deze systemen zijn gebaseerd op verschillende industriestandaarden. Forcare levert complete oplossingen, zowel intramuraal als transmuraal, en zowel lokaal als via de cloud.

Forcare is opgericht in 2006 en heeft - naast het hoofdkantoor in Zeist - inmiddels vestigingen in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkijk en Duitsland. Sinds december 2017 is Forcare onderdeel van Philips. Meer informatie is te vinden op www.forcare.com/nl

...

Furore

Furore is een ICT-dienstverlener in de Care, de Cure en de wetenschap. Wat Furore als ICT-dienstverlener uniek maakt, is de grote domeinkennis. Veel van onze medewerkers zijn afkomstig uit de wereld van onze klanten. Zij spreken dezelfde taal, kennen de uitdagingen en zetten net dat stapje extra. Met hun kritische, onbevangen blik leveren zij diensten op het gebied van technisch advies, softwareontwikkeling en implementatie.

...

Hewlett Packard Enterprise

Ondanks dat zorg primair door mensen aan mensen wordt geleverd, is technologie inmiddels een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfsvoering in de zorg. Als gevolg van de grotere vraag naar zorg, krapte op de arbeidsmarkt, toenemende eisen aan beveiliging van informatie en behoefte aan mobiliteit, is ICT een cruciaal middel geworden om kwaliteit te kunnen blijven leveren. Hewlett Packard Enterprise sluit hier naadloos bij aan met haar uitgebreide portfolio van producten en diensten. Door onze kennis van de zorg te combineren met onze marktleidende oplossingen op het gebied van Cloud, Hybride IT, Mobiliteit, Io(M)T en de bijbehorende dienstverlening, hebben wij een groot aandeel in de toenemende digitalisering van zorg in Nederland en daarbuiten. Door middel van gerichte overnames en een uitgebreid ecosysteem aan partners, biedt HPE totaaloplossingen aan die zorginstellingen in staat stellen om hun doelstellingen te bereiken.

...

ICTZ

De zorgmarkt is continu in ontwikkeling. Zorgprocessen moeten op slimme en doelmatige wijze ingericht worden. Het gebruik van technologie wordt hierbij steeds relevanter, terwijl het faciliteren van nieuwe technologie steeds minder de focus heeft van zorginstellingen zelf. De kerntaak van zorginstellingen is het leveren van uitstekende patiëntenzorg. Wij geloven dat wij zorginstellingen daadwerkelijk kunnen ontzorgen. Dat maken wij waar door onze focus te leggen op één zorginformatieysteem: ChipSoft EZIS en HiX. Waarom we die focus hebben? Omdat dat is waar we goed in zijn en doordat de focus op één specifiek systeem ons inhoudelijk een voorsprong geeft. Elke dag met één systeem werken zorgt voor diepgaande kennis van het onderwerp, op alle aspecten die daarmee te maken hebben.

...

Intermax

Intermax Cloudsourcing levert al meer dan 22 jaar geavanceerde clouddiensten en IT-infrastructuur aan bedrijven en organisaties die zeer hoge beschikbaarheid en veiligheid eisen voor hun bedrijfskritische applicaties. Dat doen we door onze klanten te helpen met het samenstellen van de ideale mix in cloudtechnologie, zowel private als hybrid. We zetten daarbij de meest vooruitstrevende technologie en de beste mensen in. Dat noemen we Cloudsourcing: een samensmelting van cloud en outsourcing. We werken voornamelijk voor bedrijven en organisaties in/bij de gezondheidszorg, overheden, de financiële sector en kritische industrie. We zijn het best gecertificeerde managed services bedrijf van Nederland, volstrekt onafhankelijk en 100% Nederlands.

...

Intersystems

Zorgaanbieders, applicatieleveranciers en overheden in 111 landen vertrouwen al meer dan 35 jaar op onze geavanceerde softwaretechnologie om doorbraken in ketenzorg te realiseren. InterSystems levert platformen met data management, strategische interoperabiliteit en real-time analyse van alle mogelijke gegevens. Dit platform maakt het onze klanten mogelijk om te genieten van de voordelen van een geconnecteerde gezondheidszorg met als resultaat, een betere patiëntzorg met een effectieve kostenbeheersing.

...

KPMG

KPMG helpt klanten in de zorgsector succesvol om te gaan met uitdagingen en veranderingen. Centraal staat onze ambitie om de zorg beter te maken. KPMG Nederland heeft een unieke combinatie tussen kennis en kunde op het gebied van zorginhoud en Health IT, waardoor wij klanten in de breedte adviseren.

...

MedicalPHIT

MedicalPHIT is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van ICT in de Zorg. MedicalPHIT adviseert en begeleidt organisaties in de Zorg van A tot Z bij de digitalisering van het zorgproces: aanbesteding en implementatie. We zijn experts op het gebied van interoperabiliteit en standaarden voor o.a. EPD, PACS, VNA, regienetwerken, kwaliteitsregisters en PGD. We leiden u graag rond op de beurs en de interoperability showcase! MedicalPHIT heeft HIMSS Analytics certified consultants

...

VANAD Enovation

VANAD Enovation, onderdeel van de VANAD Group, is een internationaal ict-bedrijf dat mensen, systemen en organisaties in de zorg effectief met elkaar verbindt.

Wij zijn al meer dan 30 jaar de specialist voor elektronische communicatie en (systeem)integratie in de gezondheidszorg.

Associate Partners

...

AFAS Software

AFAS Software ontwikkelt, levert en implementeert één geïntegreerde ERP-applicatie. Zorginstellingen automatiseren hiermee het volledige secundaire proces: o.a. HRM, Payroll, Financieel, Ordermanagement (inkooplogistiek, purchase to pay), CRM en Projecten. Deze applicatie, AFAS Profit, integreert via webservices real-time met dienstroosterplanning en ZIS/EPD. Ruim 300 zorginstellingen, waaronder 40 ziekenhuizen kozen al voor de software van AFAS. Ons motto: wij inspireren beter ondernemen!

...

Agfa HealthCare

Agfa HealthCare is a global leader in the fast growing market of integrated IT systems, offering healthcare facilities like yours a seamless flow of information and a clinically rich visual infographic of patient records. We have a unique, holistic approach that enables us to provide in-depth clinical know-how and fully integrated hospital-wide solution. Our strengths in image management, workflow and IT make us adaptable to today’s and tomorrow’s healthcare IT challenges. We offer solutions that consolidate archiving and image data communication across the enterprise, with an intelligent workflow solution that offers you the business reporting and analytics you need. By mining and leveraging the data, you can provide more efficient care, in a more cost-effective way.

The Integrated Care solution enables the patient-centric view of information and actions needed to create a care plan and to coordinate with the care team. The web-based platform supports patient care management and access to patient care information beyond the institutional walls, for patients, caregivers and care providers alike

...

Alphatron Medical

Vanwege de vergrijzing van de bevolking en de toenemende administratieve druk op de zorg, wordt het steeds belangrijker om blindelings te kunnen vertrouwen op digitale systemen binnen zorginstellingen. Deze systemen dienen werkprocessen binnen de zorg te vereenvoudigen en te verbeteren.

Alphatron Medical biedt 'medische workware' waarmee zorgprofessionals soepel en prettig kunnen werken in het complete zorgproces. Onze integrale aanpak maakt ons een unieke speler die daadwerkelijk flow in de zorg creëert. Onze specialisten ontwikkelen daarvoor samen met opdrachtgevers complete oplossingen door slimme toepassing en integratie van hard- en software. Van medische werkplekken en het mobiele zorgstation AMiS tot aan routine cardiodiagnostiek en de Healthcare Content Managementsystemen van JiveX en Mach7.

Avanade

Avanade levert innovatieve digitale diensten en zakelijke en op gebruikerservaring gebaseerde oplossingen voor zijn klanten.

Avanade helpt bedrijven in de gezondheidszorg met oplossingen voor deze sector die voordelen bieden voor patiënten en werknemers. Voorbeelden van proposities voor de gezondheidszorg zijn AX4Health, de ERP-oplossing, gebaseerd op Dynamics AX en het Intelligent Patient Platform.

De AX4Health ERP-oplossing zorgt ervoor dat ziekenhuizen de stap naar een meer geïntegreerde omgeving voor zorgprocessen en bedrijfsvoeringsprocessen kunnen realiseren. Doorontwikkeling van AX4Health vindt plaats samen met de AX4Health Gebruikersgroep.

De “patiënt als partner” is voor zorginstellingen een prioriteit. Als de zorgconsument bepaalt welke innovaties relevant zijn en welke zorg hij van wie wanneer afneemt, hoe kunnen we dat dan organiseren? Onze propositie: Intelligent Patient Platform.
www.avanade.nl

...

Carestream

Carestream geeft al degenen die zorg bieden, beheren of ontvangen de mogelijkheid zich toegang te verschaffen tot alle voor hen beschikbare en benodigde klinische informatie. Dit alles vanuit één enkel platform, één gebruikers interface, onafhankelijk van type en merk apparatuur en leverancier. Het platform biedt op internationale (IHE) standaarden gebaseerde oplossingen, zowel lokaal als ook als cloud gebaseerde diensten, welke zorg dragen voor kosteneffectiviteit, schaalbaarheid en zekerheid naar de toekomst. Dit geldt ook voor het vastleggen, het bekijken, het beheren, de opslag (inclusief Vendor Neutral Archive) en het veilig uitwisselen van informatie van en tussen alle afdelingen binnen het ziekenhuis, met haar patiënten maar ook met andere instellingen in de regio met wie een instelling samenwerkt. Het vendor-neutrale Vue Clinical Collaboration Platform zal tevens naadloos integreren met het EPD en communiceren met systemen van andere instellingen. Lees verder op: http://www.carestream.com/clinical-collaboration/.

...

Centric

Centric offers Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing and Staffing Services. We enable our customers to focus on their core businesses with our technological solutions, administrative services and more than 5,000 qualified professionals in Europe. The combination of our thorough IT knowledge and our years of experience with specific industry processes, distinguishes us from traditional IT suppliers and administrative suppliers. Centric believes in the power of innovation as a boost for sustainable growth. By connecting with professionals, partners and customers, we deliver innovative, pragmatic solutions and services that support the responsible growth of our company and enhance stability for customers and partners.

...

ChipSoft

ChipSoft is an innovative and leading European provider of information technology solutions for the healthcare market. Our solutions are designed to empower healthcare professionals to improve patient safety, to create continuity of care and to provide a solid financial position for healthcare organizations. Currently, we deliver health care IT solutions to many health care institutions, ranging from independent clinics to academic hospitals - or a combination of these - in a regional setting. We offer a fully integrated solution based on state-of-the-art Microsoft technology for e.g. specialized care, nursing homes, primary care, social care and mental care. Many of our clients have officially been awarded with a 'stage 6' EMRAM by HIMSS Analytics Europe. For more information, please visit: www.chipsoft.com.

...

Cisco

Cisco is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen. Dit doen wij door te laten zien wat er mogelijk wordt als dingen verbonden zijn die voorheen niet verbonden waren. In 2020 zullen 50 miljard dingen of sensors verbonden zijn met het internet. De zorgsector kan hier ook van profiteren. De meeste winst is te halen uit het beter afstemmen van interne processen en communicatie, gevolgd door het efficienter gebruik van gebouwen en middelen. We doen dit door patienten, artsen, professionals dingen en processen veilig met elkaar te verbinden waardoor beter inzichtelijk wordt waar de kansen voor optimalisatie liggen. Optimalisatie van proces, patientervaring of kosten: een intuitief IT fundament maakt het mogelijk.

...

Hyland Healthcare

Hyland Healthcare delivers a suite of unparalleled content and image management solutions to address the clinical, financial and operational needs of healthcare organizations. Globally, more than 2,000 healthcare organizations rely on Hyland's world-class solutions and experience to connect divers content to patient records, eliminate reimbursement delays and enhance business processes.

...

i³ groep

i³ groep zorgt met een combinatie van jarenlange ervaring, diensten en technologie dat de Nederlandse gezondheidszorg is toegerust op de uitdagingen van morgen. De informatie die zorgprofessionals nodig hebben om hun patiënten te helpen zijn dankzij onder andere het ECM (Enterprise Content Management) en VNA 2.0 (Vendor Neutral Archive) van onze partner Hyland / OnBase ongeacht hun bron of bestemming overal veilig en inzichtelijk. Graag nodigen wij u uit voor een demonstratie van de oplossingen van Hyland op hun stand op de HIMSS. Gecombineerd met onze kennis van de Nederlandse zorgsector, kan hiermee ook uw ziekenhuishuis orde scheppen in alle klinische, gestructureerde en ongestructureerde data zodat u een 360 graden patiëntbeeld kunt creëren. Neem contact op met Jo Bollen, Business Unit Manager Healthcare, voor een persoonlijke toelichting. We zien u graag op de HIMSS 2018 in Las Vegas!

...

Microsoft

Intelligente en innovatieve zorg

Technologie heeft ons leven de afgelopen tien jaar ingrijpend veranderd. Dankzij digitale technologieën zijn we productiever en communiceren, leren en werken we anders. Met cloud-technologie heeft nu iedereen in de zorg beschikking tot snelle innovatie dankzij ongelimiteerde rekenkracht. Kunstmatige intelligentie maakt zorg persoonlijker en versnelt het behandelproces.

Computersystemen kunnen met kunstmatige intelligentie (AI) zien, horen, leren en redeneren. Hierdoor kunnen onderwijs, research en gezondheidszorg enorm verbeteren. Een mooi voorbeeld hoe AI in de zorg ondersteuning biedt, zie je bij het InnerEye research project.

Microsoft wil helpen patiënten en medewerkers, processen en diensten sterker te maken met innovatieve oplossingen van onszelf en onze partners en de zorginstellingen te begeleiden naar de nieuwe digitale werkelijkheid.

Meer weten? Pointdrive voor innovaties in de zorg

The Future Computed: Artificial Intelligence and its role in society; download the book.

Patient Engagement: Using technology to connect caregivers and patients in new ways.

...

Monaco

Monaco brengt kwaliteit van de zorg en de personeelskosten in balans. Gegarandeerd lagere kosten zonder concessies aan kwaliteit. Monaco biedt een uitgekiende combinatie van instrumenten en begeleiding. De landelijke Delta Pi norm die Monaco hanteert geeft exact aan in hoeverre de kwaliteit, personele inzet en tevredenheid in lijn zijn met de organisatiedoelstellingen. Concreet inzicht in verbeter- en besparingspotentieel.

Monaco b.v. is specialist in workforce management binnen de zorg. Meer dan 90.000 gebruikers in Nederland en België en de nieuwste oplossingen voor zelfroosteren, capaciteitsplanning en werkplekplanning maken Monaco innovatief marktleider in planning.

...

PharmaPartners

PharmaPartners develops cooperative software for integrated primary healthcare organizations. Our solutions contribute to high quality and effective care for the patient. We focus on solutions for GP, Pharmacy, GP posts, eHealth and data propositions for healthcare optimalization. www.pharmapartners.nl.

...

Sectra

Met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 1.700 PACS installaties wereldwijd is Sectra een marktleider in Imaging IT oplossingen. Sectra’s productportfolio bestaat uit: Enterprise Image Management (PACS I & II) – VNA – Digitale Pathology – Business Intelligence – Data Exchange.

...

Telindus

Telindus, onderdeel van Proximus, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van IT infrastructuren in combinatie met managed services en multi-vendor support. Telindus opereert als verlengstuk van uw IT afdeling en maakt digitale transformatie van zorg(processen) mogelijk.

...

Vosko

Al meer dan twintig jaar is Vosko Networking een gespecialiseerde leverancier van oplossingen en diensten voor het ontwerpen, bouwen, beveiligen en beheren van grote en complexe netwerken voor de gezondheidszorg en groot-zakelijke markt. Specifieke communicatieoplossingen zoals Medische Oproep Systemen en Patient Monitoring Systemen integreren naadloos met onze veilige robuuste 'medical grade' netwerkarchitectuur. Tientallen ziekenhuizen en vooral de academische en topklinische ziekenhuizen vertrouwen daarom dagelijks op onze oplossingen en diensten.