HIMSS18 Dutch Community

Welkom op de website van de Nederlandse Delegatie voor HIMSS18 Las Vegas!

Ook voor deze editie van de succesvolle jaarlijkse HIMSS conferentie zal HIMSS in samenwerking met VMBI, Nictiz, Stichting Digitalezorg.nl en Cognicum een programma verzorgen, speciaal gericht op de Nederlandse Delegatie.

Op deze website zult u alle informatie vinden omtrent programma, registratie, onze partners, etc.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Amber Hidding.


HIMSS 18

Wij zijn op het moment druk bezig met de voorbereiding van het HIMSS evenement. Binnenkort zult u hier meer informatie vinden. Houdt ook Social Media in de gaten!

Registratie

Deelname aan het programma van de HIMSS Dutch Community is voorbehouden aan zorgprofessionals, managers, bestuurders en leveranciers (leveranciers alleen voorbehouden aan senior/associate partners van de HIMSS Dutch Community) vanuit het zorgdomein die dagelijks te maken hebben met vraagstukken op bestuurlijk niveau rondom ehealth.

Het exclusieve HIMSS Dutch Delegation pakket bestaat uit:

  • Rondleidingen op de beursvloer langs een selectie van standhouders van bedrijven die aanhaken op het hoofdthema
  • Nederlandse Workshop
  • Speciale netwerkmomenten: ontbijt, lunches, Holland House en sociale evenementen 's avonds
  • Tijdens een aantal sociale evenementen is ruimte voor ontmoeting met andere (internationale) deelnemers

De prijzen zijn exclusief vluchtkosten en overnachtingen. De HIMSS18 registratie en internationale conferentie dient u apart van uw

Dutch Delegation pakket te registreren.

Er wordt geen BTW berekend over de pakketten.

Let op: prijzen zijn in US Dollars en facturering geschiedt door HIMSS US.

Middels onderstaande knop kunt u zich aanmelden voor de HIMSS18 conferentie. U wordt doorgelinkt naar het registratiesysteem van HIMSS US.

Aanmelden

Registratie voor het Dutch Delegation pakket zal snel live gaan. Houdt de website in de gaten!

Hotel reservering

Dit jaar dient u zelf uw hotel te reserveren. HIMSS werkt samen met OnPeak en biedt u speciale prijzen aan.

Voor de Nederlandse Delegatie is een blok in het Wynn hotel gereserveerd. Hier zal ook het ontbijt in groep genuttigd worden. Klik hier om uw hotel te reserveren.

Kiest u in het menu: Dutch Delegation. Voer het wachtwoord in wat u via email heft ontvangen. Geen wachtwoord ontvangen? Contact Amber Hidding en zij zal u het wachtwoord toesturen.

Bekijk de annuleringsvoorwaarden

Locaties HIMSS18

HIMSS Dutch Delegation (Programma & Hotel)

Wynn Las Vegas
3131 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, Nevada, USA

Sponsors & Partners

Partners HIMSS Dutch Community

Zonder de onderstaande partners is het niet mogelijk om het programma in Las Vegas te organiseren.

Hartelijk dank!

Organiserende partners

HIMSS, Nictiz, VMBI en Stichting Digitalezorg.nl coördineren een op inhoud en netwerkmogelijkheden gericht programma voor de Nederlandse delegatie naar HIMSS18 in Las Vegas.

...

Nictiz

Nictiz is het expertisecentrum voor standaardisatie en eHealth.  Nictiz helpt veldpartijen bij de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van informatiestandaarden. Naast het gestandaardiseerd vastleggen en uitwisselen van informatie, ondersteunt Nictiz de zorgsector bij de inzet van eHealth. Onze kennis stellen we beschikbaar via de jaarlijkse eHealth-monitor, diverse publicaties, platforms en gastdocentschappen aan universiteiten, hogescholen en beroepsopleidingen in de zorgICT.

...

ICT

ICT in de gezondheidszorg is een breed en veelomvattend terrein. De VMBI wil een gids op dat gebied zijn. Wij richten ons op medici, verpleegkundigen, wetenschappers, studenten, managers, adviseurs, informatici en gebruikers die betrokken zijn bij de ICT in de gezondheidszorg.

De VMBI is opgericht ten behoeve van diegenen die werkzaam zijn op het gebied van de medische informatica/informatiekunde in de breedste zin. De VMBI kent leden en student-leden en is in principe bedoeld voor al diegenen die zich voor het vakgebied interesseren.

...

Digitalezorg

Stichting Digitalezorg.nl is het kenniscentrum voor Zorg, ICT en Innovatie. Met onze activiteiten geven wij vorm aan onze missie: een bijdrage leveren aan het succesvol ontwikkelen en implementeren van ZorgICT initiatieven en innovatie. Onze variëren van het mede-organiseren van congressen, studiereizen en bootcamps. Nieuws, expertvisies en best-practices publiceren wij op onze , in ons magazine en via social media. Stichting Digitalezorg.nl is national member van de International Society for Telemedicine and eHealth (ISfTeH) en lid van de European Conneced Health Alliance (ECHalliance)

Holland House Partner

...

Cognicum

Cognicum organiseert en ontwikkelt conferenties, studiereizen, netwerkbijeenkomsten, workshops en andere bijeenkomsten voor management, bestuurders in de zorg, onderwijs, overheid en multinationals. Met de inhoud als leidraad faciliteren we met veel persoonlijke aandacht bijeenkomsten waar netwerken een belangrijk aspect is. Onze kracht is het ontzorgen zowel voor u als voor de deelnemers.

Senior Partners

...

D&A

D&A is een ervaren, deskundige partner voor informatisering in de zorg en dé EPD specialist in Nederland. Wij begeleiden onze klanten van strategische visievorming op het gebied van ICT tot en met de implementatie en optimalisatie van cruciale informatiesystemen. D&A combineert integrale kennis van zorgprocessen met volledige onafhankelijkheid. Samen met u zorgen we ervoor dat complexe ICT-trajecten succesvol verlopen en binnen tijd en budget worden afgerond in een prettige sfeer. D&A is actief in ziekenhuizen, langdurige zorg, GGZ en de revalidatiesector. Onze drijfveer is om zorgorganisaties verder te helpen, patiënten en cliënten zinvol te laten participeren en de zorg te verbeteren door slimme toepassing van ICT.

...

Furore

Furore is een ICT-dienstverlener in de Care, de Cure en de wetenschap. Wat Furore als ICT-dienstverlener uniek maakt, is de grote domeinkennis. Veel van onze medewerkers zijn afkomstig uit de wereld van onze klanten. Zij spreken dezelfde taal, kennen de uitdagingen en zetten net dat stapje extra. Met hun kritische, onbevangen blik leveren zij diensten op het gebied van technisch advies, softwareontwikkeling en implementatie.

...

Hewlett Packard Enterprise

Ondanks dat zorg primair door mensen aan mensen wordt geleverd, is technologie inmiddels een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfsvoering in de zorg. Als gevolg van de grotere vraag naar zorg, krapte op de arbeidsmarkt, toenemende eisen aan beveiliging van informatie en behoefte aan mobiliteit, is ICT een cruciaal middel geworden om kwaliteit te kunnen blijven leveren. Hewlett Packard Enterprise sluit hier naadloos bij aan met haar uitgebreide portfolio van producten en diensten. Door onze kennis van de zorg te combineren met onze marktleidende oplossingen op het gebied van Cloud, Hybride IT, Mobiliteit, Io(M)T en de bijbehorende dienstverlening, hebben wij een groot aandeel in de toenemende digitalisering van zorg in Nederland en daarbuiten. Door middel van gerichte overnames en een uitgebreid ecosysteem aan partners, biedt HPE totaaloplossingen aan die zorginstellingen in staat stellen om hun doelstellingen te bereiken.

...

ICTZ

De zorgmarkt is continu in ontwikkeling. Zorgprocessen moeten op slimme en doelmatige wijze ingericht worden. Het gebruik van technologie wordt hierbij steeds relevanter, terwijl het faciliteren van nieuwe technologie steeds minder de focus heeft van zorginstellingen zelf. De kerntaak van zorginstellingen is het leveren van uitstekende patiëntenzorg. Wij geloven dat wij zorginstellingen daadwerkelijk kunnen ontzorgen. Dat maken wij waar door onze focus te leggen op één zorginformatieysteem: ChipSoft EZIS en HiX. Waarom we die focus hebben? Omdat dat is waar we goed in zijn en doordat de focus op één specifiek systeem ons inhoudelijk een voorsprong geeft. Elke dag met één systeem werken zorgt voor diepgaande kennis van het onderwerp, op alle aspecten die daarmee te maken hebben.

...

Intermax

Intermax Cloudsourcing levert al meer dan 22 jaar geavanceerde clouddiensten en IT-infrastructuur aan bedrijven en organisaties die zeer hoge beschikbaarheid en veiligheid eisen voor hun bedrijfskritische applicaties. Dat doen we door onze klanten te helpen met het samenstellen van de ideale mix in cloudtechnologie, zowel private als hybrid. We zetten daarbij de meest vooruitstrevende technologie en de beste mensen in. Dat noemen we Cloudsourcing: een samensmelting van cloud en outsourcing. We werken voornamelijk voor bedrijven en organisaties in/bij de gezondheidszorg, overheden, de financiële sector en kritische industrie. We zijn het best gecertificeerde managed services bedrijf van Nederland, volstrekt onafhankelijk en 100% Nederlands.

...

Intersystems

Zorgaanbieders, applicatieleveranciers en overheden in 111 landen vertrouwen al meer dan 35 jaar op onze geavanceerde softwaretechnologie om doorbraken in ketenzorg te realiseren. InterSystems levert platformen met data management, strategische interoperabiliteit en real-time analyse van alle mogelijke gegevens. Dit platform maakt het onze klanten mogelijk om te genieten van de voordelen van een geconnecteerde gezondheidszorg met als resultaat, een betere patiëntzorg met een effectieve kostenbeheersing.

...

KPMG

KPMG helpt klanten in de zorgsector succesvol om te gaan met uitdagingen en veranderingen. Centraal staat onze ambitie om de zorg beter te maken. KPMG Nederland heeft een unieke combinatie tussen kennis en kunde op het gebied van zorginhoud en Health IT, waardoor wij klanten in de breedte adviseren.

...

MedicalPHIT

MedicalPHIT is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van ICT in de Zorg. MedicalPHIT adviseert en begeleidt organisaties in de Zorg van A tot Z bij de digitalisering van het zorgproces: aanbesteding en implementatie. We zijn experts op het gebied van interoperabiliteit en standaarden voor o.a. EPD, PACS, VNA, regienetwerken, kwaliteitsregisters en PGD. We leiden u graag rond op de beurs en de interoperability showcase!

...

VANAD Enovation

VANAD Enovation, onderdeel van de VANAD Group, is een internationaal ict-bedrijf dat mensen, systemen en organisaties in de zorg effectief met elkaar verbindt.

Wij zijn al meer dan 30 jaar de specialist voor elektronische communicatie en (systeem)integratie in de gezondheidszorg.

Associate Partners

...

AFAS Software

AFAS Software ontwikkelt, levert en implementeert één geïntegreerde ERP-applicatie. Zorginstellingen automatiseren hiermee het volledige secundaire proces: o.a. HRM, Payroll, Financieel, Ordermanagement (inkooplogistiek, purchase to pay), CRM en Projecten. Deze applicatie, AFAS Profit, integreert via webservices real-time met dienstroosterplanning en ZIS/EPD. Ruim 300 zorginstellingen, waaronder 40 ziekenhuizen kozen al voor de software van AFAS. Ons motto: wij inspireren beter ondernemen!

...

Carestream

Carestream geeft al degenen die zorg bieden, beheren of ontvangen de mogelijkheid zich toegang te verschaffen tot alle voor hen beschikbare en benodigde klinische informatie. Dit alles vanuit één enkel platform, één gebruikers interface, onafhankelijk van type en merk apparatuur en leverancier. Het platform biedt op internationale (IHE) standaarden gebaseerde oplossingen, zowel lokaal als ook als cloud gebaseerde diensten, welke zorg dragen voor kosteneffectiviteit, schaalbaarheid en zekerheid naar de toekomst. Dit geldt ook voor het vastleggen, het bekijken, het beheren, de opslag (inclusief Vendor Neutral Archive) en het veilig uitwisselen van informatie van en tussen alle afdelingen binnen het ziekenhuis, met haar patiënten maar ook met andere instellingen in de regio met wie een instelling samenwerkt. Het vendor-neutrale Vue Clinical Collaboration Platform zal tevens naadloos integreren met het EPD en communiceren met systemen van andere instellingen. Lees verder op: http://www.carestream.com/clinical-collaboration/.

...

Centric

Centric offers Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing and Staffing Services. We enable our customers to focus on their core businesses with our technological solutions, administrative services and more than 5,000 qualified professionals in Europe. The combination of our thorough IT knowledge and our years of experience with specific industry processes, distinguishes us from traditional IT suppliers and administrative suppliers. Centric believes in the power of innovation as a boost for sustainable growth. By connecting with professionals, partners and customers, we deliver innovative, pragmatic solutions and services that support the responsible growth of our company and enhance stability for customers and partners.

...

ChipSoft

ChipSoft is an innovative and leading European provider of information technology solutions for the healthcare market. Our solutions are designed to empower healthcare professionals to improve patient safety, to create continuity of care and to provide a solid financial position for healthcare organizations. Currently, we deliver health care IT solutions to many health care institutions, ranging from independent clinics to academic hospitals - or a combination of these - in a regional setting. We offer a fully integrated solution based on state-of-the-art Microsoft technology for e.g. specialized care, nursing homes, primary care, social care and mental care. Many of our clients have officially been awarded with a 'stage 6' EMRAM by HIMSS Analytics Europe. For more information, please visit: www.chipsoft.com.

...

Cisco

Cisco is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen. Dit doen wij door te laten zien wat er mogelijk wordt als dingen verbonden zijn die voorheen niet verbonden waren. In 2020 zullen 50 miljard dingen of sensors verbonden zijn met het internet. De zorgsector kan hier ook van profiteren. De meeste winst is te halen uit het beter afstemmen van interne processen en communicatie, gevolgd door het efficienter gebruik van gebouwen en middelen. We doen dit door patienten, artsen, professionals dingen en processen veilig met elkaar te verbinden waardoor beter inzichtelijk wordt waar de kansen voor optimalisatie liggen. Optimalisatie van proces, patientervaring of kosten: een intuitief IT fundament maakt het mogelijk.

...

Monaco

Monaco brengt kwaliteit van de zorg en de personeelskosten in balans. Gegarandeerd lagere kosten zonder concessies aan kwaliteit. Monaco biedt een uitgekiende combinatie van instrumenten en begeleiding. De landelijke Delta Pi norm die Monaco hanteert geeft exact aan in hoeverre de kwaliteit, personele inzet en tevredenheid in lijn zijn met de organisatiedoelstellingen. Concreet inzicht in verbeter- en besparingspotentieel.

Monaco b.v. is specialist in workforce management binnen de zorg. Meer dan 90.000 gebruikers in Nederland en België en de nieuwste oplossingen voor zelfroosteren, capaciteitsplanning en werkplekplanning maken Monaco innovatief marktleider in planning.

...

PharmaPartners

PharmaPartners develops cooperative software for integrated primary healthcare organizations. Our solutions contribute to high quality and effective care for the patient. We focus on solutions for GP, Pharmacy, GP posts, eHealth and data propositions for healthcare optimalization. www.pharmapartners.nl.

...

Sectra

Met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 1.700 PACS installaties wereldwijd is Sectra een marktleider in Imaging IT oplossingen. Sectra’s productportfolio bestaat uit: Enterprise Image Management (PACS I & II) – VNA – Digitale Pathology – Business Intelligence – Data Exchange.

...

Telindus

Telindus, onderdeel van Proximus, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van IT infrastructuren in combinatie met managed services en multi-vendor support. Telindus opereert als verlengstuk van uw IT afdeling en maakt digitale transformatie van zorg(processen) mogelijk.