HIMSS18 Dutch Community

Welkom op de website van de Nederlandse delegatie voor HIMSS18 Las Vegas.

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot hét jaarlijkse HIMSS evenement, in 2018 gehouden van 5-9 maart in Las Vegas, VS.

Klik hier voor de website van HIMSS17, inclusief presentaties, programma, etc.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Amber Hidding


HIMSS 18

Wij zijn op het moment druk bezig met de voorbereiding van het HIMSS evenement. Binnenkort zult u hier meer informatie vinden. Houdt ook Social Media in de gaten!

Registratie

Deelname aan het programma van de HIMSS Dutch Community is voorbehouden aan zorgprofessionals, managers, bestuurders en leveranciers (leveranciers alleen voorbehouden aan senior/associate partners van de HIMSS Dutch Community) vanuit het zorgdomein die dagelijks te maken hebben met vraagstukken op bestuurlijk niveau rondom ehealth.

Het exclusieve HIMSS Dutch Delegation pakket bestaat uit:

  • Registratie voor HIMSS18
  • Rondleidingen op de beursvloer langs een selectie van standhouders van bedrijven die aanhaken op het hoofdthema
  • Speciale netwerkmomenten: ontbijt, lunches, Holland House en sociale evenementen ’s avonds
  • Tijdens een aantal sociale evenementen is ruimte voor ontmoeting met andere (internationale) deelnemers

De prijzen zijn exclusief vluchtkosten en overnachtingen. De Nederlandse workshop en de internationale conferentie dient u apart toe te voegen aan uw Dutch Delegation pakket.

Er wordt geen BTW berekend over de pakketten.

Let op: prijzen zijn in US Dollars en facturering geschiedt door HIMSS US.

Middels onderstaande knop kunt u zich aanmelden voor het programma. U wordt doorgelinkt naar het registratiesysteem van HIMSS US. Heeft u ondersteuning nodig, dan vindt u hierbij de richtlijnen voor registratie.

Aanmelden

Hotel reservering

Dit jaar dient u zelf uw hotel te reserveren. HIMSS werkt samen met OnPeak en biedt u speciale prijzen aan.

Voor de Nederlandse Delegatie is een blok in het Wynn hotel gereserveerd. Hier zal ook het ontbijt in groep genuttigd worden. Klik hier om uw hotel te reserveren.

Kiest u in het menu: Dutch Delegation. Voer het wachtwoord in wat u via email heft ontvangen. Geen wachtwoord ontvangen? Contact Amber Hidding en zij zal u het wachtwoord toesturen.

Bekijk de annuleringsvoorwaarden

Locaties HIMSS18

HIMSS Dutch Delegation (Programma & Hotel)

Wynn Las Vegas
3131 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, Nevada, USA

Sponsors & Partners

Partners HIMSS Dutch Community

Zonder de onderstaande partners is het niet mogelijk om het programma in Las Vegas te organiseren.

Hartelijk dank!

Organiserende partners

HIMSS, Nictiz, VMBI en Stichting Digitalezorg.nl coördineren een op inhoud en netwerkmogelijkheden gericht programma voor de Nederlandse delegatie naar HIMSS18 in Las Vegas.

...

Nictiz

Nictiz is het expertisecentrum voor standaardisatie en eHealth.  Nictiz helpt veldpartijen bij de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van informatiestandaarden. Naast het gestandaardiseerd vastleggen en uitwisselen van informatie, ondersteunt Nictiz de zorgsector bij de inzet van eHealth. Onze kennis stellen we beschikbaar via de jaarlijkse eHealth-monitor, diverse publicaties, platforms en gastdocentschappen aan universiteiten, hogescholen en beroepsopleidingen in de zorgICT.

...

ICT

ICT in de gezondheidszorg is een breed en veelomvattend terrein. De VMBI wil een gids op dat gebied zijn. Wij richten ons op medici, verpleegkundigen, wetenschappers, studenten, managers, adviseurs, informatici en gebruikers die betrokken zijn bij de ICT in de gezondheidszorg.

De VMBI is opgericht ten behoeve van diegenen die werkzaam zijn op het gebied van de medische informatica/informatiekunde in de breedste zin. De VMBI kent leden en student-leden en is in principe bedoeld voor al diegenen die zich voor het vakgebied interesseren.

...

Digitalezorg

Stichting Digitalezorg.nl is het kenniscentrum voor Zorg, ICT en Innovatie. Met onze activiteiten geven wij vorm aan onze missie: een bijdrage leveren aan het succesvol ontwikkelen en implementeren van ZorgICT initiatieven en innovatie. Onze variëren van het mede-organiseren van congressen, studiereizen en bootcamps. Nieuws, expertvisies en best-practices publiceren wij op onze , in ons magazine en via social media. Stichting Digitalezorg.nl is national member van de International Society for Telemedicine and eHealth (ISfTeH) en lid van de European Conneced Health Alliance (ECHalliance)

Holland House Partner

...

Cognicum

Cognicum organiseert en ontwikkelt conferenties, studiereizen, netwerkbijeenkomsten, workshops en andere bijeenkomsten voor management, bestuurders in de zorg, onderwijs, overheid en multinationals. Met de inhoud als leidraad faciliteren we met veel persoonlijke aandacht bijeenkomsten waar netwerken een belangrijk aspect is. Onze kracht is het ontzorgen zowel voor u als voor de deelnemers.

Senior Partners

...

D&A

D&A is een ervaren, deskundige partner voor informatisering in de zorg en dé EPD specialist in Nederland. Wij begeleiden onze klanten van strategische visievorming op het gebied van ICT tot en met de implementatie en het inrichten van het beheer. D&A is gespecialiseerd in fusies en samenwerkingen. D&A is actief in ziekenhuizen, instellingen voor langdurige zorg en revalidatiesector. De D&A Academy verzorgt trainingen en workshops op het gebied van EPD projectmanagement, informatiemanagement, batenrealisatie en informatiebeveiliging.

...

Furore

Furore is een ICT-dienstverlener in de Care, de Cure en de wetenschap. Wat Furore als ICT-dienstverlener uniek maakt, is de grote domeinkennis. Veel van onze medewerkers zijn afkomstig uit de wereld van onze klanten. Zij spreken dezelfde taal, kennen de uitdagingen en zetten net dat stapje extra. Met hun kritische, onbevangen blik leveren zij diensten op het gebied van technisch advies, softwareontwikkeling en implementatie.

...

ICTZ

De zorgmarkt is continu in ontwikkeling. Zorgprocessen moeten op slimme en doelmatige wijze ingericht worden. Het gebruik van technologie wordt hierbij steeds relevanter, terwijl het faciliteren van nieuwe technologie steeds minder de focus heeft van zorginstellingen zelf. De kerntaak van zorginstellingen is het leveren van uitstekende patiëntenzorg. Wij geloven dat wij zorginstellingen daadwerkelijk kunnen ontzorgen. Dat maken wij waar door onze focus te leggen op één zorginformatieysteem: ChipSoft EZIS en HiX. Waarom we die focus hebben? Omdat dat is waar we goed in zijn en doordat de focus op één specifiek systeem ons inhoudelijk een voorsprong geeft. Elke dag met één systeem werken zorgt voor diepgaande kennis van het onderwerp, op alle aspecten die daarmee te maken hebben.

...

Intersystems

Zorgaanbieders, applicatieleveranciers en overheden in 111 landen vertrouwen al meer dan 35 jaar op onze geavanceerde softwaretechnologie om doorbraken in ketenzorg te realiseren. InterSystems levert platformen met data management, strategische interoperabiliteit en real-time analyse van alle mogelijke gegevens. Dit platform maakt het onze klanten mogelijk om te genieten van de voordelen van een geconnecteerde gezondheidszorg met als resultaat, een betere patiëntzorg met een effectieve kostenbeheersing.

...

KPMG

KPMG helpt klanten in de zorgsector succesvol om te gaan met uitdagingen en veranderingen. Centraal staat onze ambitie om de zorg beter te maken. KPMG Nederland heeft een unieke combinatie tussen kennis en kunde op het gebied van zorginhoud en Health IT, waardoor wij klanten in de breedte adviseren.

...

MedicalPHIT

MedicalPHIT is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van ICT in de Zorg. MedicalPHIT adviseert en begeleidt organisaties in de Zorg van A tot Z bij de digitalisering van het zorgproces: aanbesteding en implementatie. We zijn experts op het gebied van interoperabiliteit en standaarden voor o.a. EPD, PACS, VNA, regienetwerken, kwaliteitsregisters en PGD. We leiden u graag rond op de beurs en de interoperability showcase!

...

VANAD Enovation

VANAD Enovation, onderdeel van de VANAD Group, is een internationaal ict-bedrijf dat mensen, systemen en organisaties in de zorg effectief met elkaar verbindt.

Wij zijn al meer dan 30 jaar de specialist voor elektronische communicatie en (systeem)integratie in de gezondheidszorg.

Associate Partners

...

AFAS Software

AFAS Software ontwikkelt, levert en implementeert één geïntegreerde ERP-applicatie. Zorginstellingen automatiseren hiermee het volledige secundaire proces: o.a. HRM, Payroll, Financieel, Ordermanagement (inkooplogistiek, purchase to pay), CRM en Projecten. Deze applicatie, AFAS Profit, integreert via webservices real-time met dienstroosterplanning en ZIS/EPD. Ruim 300 zorginstellingen, waaronder 40 ziekenhuizen kozen al voor de software van AFAS. Ons motto: wij inspireren beter ondernemen!

...

Centric

Centric offers Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing and Staffing Services. We enable our customers to focus on their core businesses with our technological solutions, administrative services and more than 5,000 qualified professionals in Europe. The combination of our thorough IT knowledge and our years of experience with specific industry processes, distinguishes us from traditional IT suppliers and administrative suppliers. Centric believes in the power of innovation as a boost for sustainable growth. By connecting with professionals, partners and customers, we deliver innovative, pragmatic solutions and services that support the responsible growth of our company and enhance stability for customers and partners.

...

Monaco

Monaco brengt kwaliteit van de zorg en de personeelskosten in balans. Gegarandeerd lagere kosten zonder concessies aan kwaliteit. Monaco biedt een uitgekiende combinatie van instrumenten en begeleiding. De landelijke Delta Pi norm die Monaco hanteert geeft exact aan in hoeverre de kwaliteit, personele inzet en tevredenheid in lijn zijn met de organisatiedoelstellingen. Concreet inzicht in verbeter- en besparingspotentieel.

Monaco b.v. is specialist in workforce management binnen de zorg. Meer dan 90.000 gebruikers in Nederland en België en de nieuwste oplossingen voor zelfroosteren, capaciteitsplanning en werkplekplanning maken Monaco innovatief marktleider in planning.